Training HygiŽnecode HACCPHACCP 

 

HACCP Cursus
 

In alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden is het verplicht te werken volgens de regels van de Hygiënecode. Het is voor iedere werkgever wettelijk verplicht om er voor te zorgen dat alle medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren, een training of instructie op het gebied van voedselhygiëne gevolgd hebben.

Doel HACCP Training

Tijdens de ééndaagse training leren onze cursisten de verplichte Hygiënecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de controleurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Na het volgen van deze training voldoen jij en jouw medewerkers in één dag aan de wettelijke eisen!

Inclusief Certificaat van Deelname

Aansluitend op de Training wordt de toets afgenomen op dezelfde locatie en met de eigen cursusgroep. De toets is schriftelijk en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Wanneer hier een voldoende voor is behaald, ontvangen de deelnemers direct het HSN Certificaat van Deelname.

Voor wie?

Voor alle medewerkers in de Horeca, catering en instellingskeuken. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van sportkantines en verenigingen, instellingen of buurthuizen.

Toelatingseisen

Er is geen vooropleiding vereist.

Gratis

Onbeperkt toegang tot de online proefexamens t.w.v. € 45,-.
(bij de eendaagse training).

Cursusonderwerpen

  • Hygiënecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
  • productontwikkeling
  • inkoop en opslag
  • bereiding van warme en koude gerechten
  • serveren en presenteren
  • reinigen en desinfecteren
  • kwaliteit en voedselveiligheid


InCompany Hygiënecode HACCPHACCP Training op Locatie. InCompany in uw organisatie

De Hygiënecode HACCP kan ook in het eigen 
bedrijf georganiseerd worden, wat al vanaf
8 personen interessant is. Kijk voor meer informatie
op de
pagina InCompany.

 

    HACCP Training - Training Hygiënecode HACCP - HACCP Horeca - Hygiëne - Voedselveiligheid

  • De ééndaagste Training kost € 245,- All-inclusive

  • De schriftelijke cursus kost € 165,- All-inclusive

Wanneer je al in het bezit bent van de Hygiënecode voor de Horeca ontvang je € 35,- korting op de totale cursuskosten. Je kunt dit aangeven bij aanmelding.

HSN heeft geen verborgen kosten.
De cursuskosten zijn inclusief alle kosten zoals Certificeringskosten, de Hygiënecode voor de Horeca, online proefexamens, lesmateriaal en arrangementskosten. Bovendien is HSN erkend door het CRKBO, daarom zijn al onze horecacursussen vrijgesteld van BTW. Dat scheelt je 21%!

 

  • De training bestaat uit 1 dag van 10.00 tot 15.00 uur, met aansluitend de toets voor het Certificaat van Deelname tot 16.00 uur.

De schriftelijke cursus bestaat uit 2 huiswerklessen en een meerkeuzetoets. Je bepaalt zelf op welk tijdstip je de lesstof doorneemt en wanneer je huiswerk opstuurt. Dit kan ook via e-mail met HSN I-Studie. Je ontvangt het Certificaat van Deelname wanneer je de huiswerklessen en de meerkeuzetoets volledig en succesvol hebt afgerond.

 

Via onderstaande button kun je direct naar de cursusdata en -locaties van de mondelinge HACCP Training:
 

HACCP TRAINING
1-daagse training van 10.00 tot 16.00 uur

 


HACCP
 

Eéndaagse Training
98% slagingspercentage
All - Inclusive en géén BTW


 

Direct inschrijven

Kunnen wij je helpen? Telefoonnummer: 076 - 52 33 666
Bel mij terug Mail HSN