Horeca Papieren halen

Wanneer je een eigen (horeca)bedrijf wilt starten, zul je een aantal horeca papieren moeten behalen. Welke papieren dat zijn, is afhankelijk van wat voor (horeca)bedrijf je wilt starten. Op deze pagina tref je meer informatie aan over horeca papieren.
 

Horeca papieren voor Drank- en Horecavergunning

Wanneer je voornemens bent om in je bedrijf alcohol te gaan schenken, zul je bij je gemeente een 'Drank- & Horecavergunning' aan moeten vragen. Om in aanmerking te komen voor een Drank- & Horecavergunning, zul je onder andere in het bezit moeten zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiene. Met het Sociale Hygiene Diploma toon je aan dat je de kennis bezit op het gebied van Sociale Hygiene. Dit is in iedere gemeente verplicht. Met de nieuwste Sociale Hygiene E-Training inclusief SVH computerexamen, kom je snel in het bezit van dit verplichte SVH Diploma. Klik hier voor meer informatie

Horeca papieren voor De Warenwet

Ga je (ook) eten bereiden en verkopen, dan zul je moeten werken volgens de Hygienecode HACCP. In deze Hygienecode staan alle HACCP regels met betrekking tot de bereiding en de verstrekking van etenswaren. De Hygienecode HACCP dient ook te allen tijde aanwezig te zijn in de keuken. Daarnaast schrijft de Warenwet voor dat iedere medewerker die eten bereidt een training of instructie moeten hebben gevolgd op het gebied van Voedselveiligheid. Meer informatie over de training, Klik hier

Horeca papieren voor De Allergenenwet

Vanaf 13 december 2014 dienen alle bedrijven die onverpakte producten verkopen informatie te kunnen verstrekken aan hun gasten over de 14 verplichte allergenen. Dit betekent dat van ieder gerecht/product bij alle medewerkers bekend moet zijn welke allergenen in welke gerechten verwerkt zijn. De Allergenen Training bereid je hier uitstekend op voor. Klik hier voor meer informatie over de Allergenen Cursus.

Horeca papieren voor Bedrijfshulpverlening

In ieder bedrijf dient er per 50 personen (gasten / bezoekers / klanten + medewerkers) minimaal 1 bedrijfshulpverlener aanwezig te zijn. Wanneer je een bedrijf gaat beginnen, zul je in de meeste gevallen als ondernemer vaak aanwezig zijn in je bedrijf. Behaal als ondernemer daarom je BHV Diploma om aan deze eis te voldoen. Meer informatie Basiscursus BHV
 

Horeca papieren om leerlingen te begeleiden

Wil je graag je vakkennis doorgeven aan de volgende generatie? Wil je graag leerlingen begeleiden in jouw bedrijf? Dan kun je als Leermeester aan de slag. Om een erkend Leermeester te kunnen worden zul je in het bezit moeten zijn van je SVH Leermeester Diploma. Wanneer je je Leermeester Diploma behaald hebt, wordt je automatisch ingeschreven als erkend Leermeester. Meer informatie vind je hier


Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.