Horecatips

Aapmanagement: Valkuil van veel ondernemers en leidinggevenden

Eén van de meest voorkomende valkuilen voor leidinggevenden is het wegnemen van problemen of het ontlasten van hun medewerkers. In Amerika wordt een probleem vaak ‘monkey’ genoemd. Een Amerikaans spreekwoord is ‘who owns the monkey?’ (wie is eigenlijk verantwoordelijk voor dit probleem?). Vanuit deze gedachte is de term 'monkey management' ontstaan. Aap management gaat over het omgaan met (zakelijke) problemen.

Nu beschikbaar: Horeca Inhaakkalender 2024!

De Horeca Inhaakkalender 2024 is nu beschikbaar! Voor de 7e keer heeft Petra Venekamp van ConcreetAdvies de Horeca Inhaakkalender voor hospitality organisaties samengesteld. Speciaal voor relaties van HSN is deze weer gratis te bestellen!

Top 10 Hygiëne Tips voor de Horeca

Als horecabedrijf moet je voldoen aan de regels uit de Hygiënecode voor de Horeca. Op zoek naar HACCP Tips voor je medewerkers, je vindt ze hier!

Top 10 Tips: Goede voorbereiding Kerst en Oud & Nieuw

Kerst en Oud & Nieuw vallen dit jaar héél gunstig voor de Horeca. Eerste Kerstdag op maandag, Tweede Kerstdag op dinsdag en Oud & Nieuw van zondag op maandag. Een verlenging van het weekend en dat biedt dus (nog meer) mogelijkheden! In dit artikel vind je de top 10 tips voor een goede voorbereiding om je omzet te verhogen en stressloos de feestdagen in te gaan. Wacht niet en begin NU, het is nog maar 56 dagen tot Kerst!

Allergenen Tips voor Take Away

Wanneer je gerechten of producten aanbiedt die gasten kunnen afhalen of die worden thuisbezorgd dien je te voldoen aan de Allergenenwetgeving en moet allergenen informatie kunnen geven wanneer je gasten hierom vragen. In deze Horeca Tip vind je 8 Allergenen Tips voor Take Away en Thuisbezorgd. Deze tips zijn ook zeker bruikbaar voor delicatessenzaken, ijssalons, lunchrooms etc.

10 tips om meer te verdienen met je menukaart

Wil jij meer verdienen met je menukaart? Met alleen een gortdroge opsomming van jouw gerechten kom je er niet. Kijk eens met een andere blik naar je menukaart. Vraag je niet alleen af WAT je op de kaart zet maar ook HOE en WAAR. Zet je menukaart in als verkoop- en communicatiemiddel en boost zo jouw omzet. Start met deze 10 tips om meer te verdienen met je menukaart.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.